Ydelser

Den nysgerrige leder (Bog)

Coworkers mindset & Innovationskultur

Interim management & Projektledelse

Facilitering af digital transformation

Improve by CoworkersMind

Digital Transformation <> Business Transformation

…to sider af samme sag

 

Rigtig mange projekter inden for Digital Transformation, når ikke deres mål. Dette kan der være mange grunde til, men der er dog et mønster, der går igen: Overordnet set skyldes det, at der er uklarhed om, hvad man egentlig skal lægge i ordet transformation. Transformation er en ændring af hele den måde man driver sin forretning på: Fra virksomhedens forretnings modeller til infrastruktur. Hvad sælger vi, til hvem og hvordan får vi vores produkter og services til markedet?

 

Et stort forskningsprojekt fra Capgemini og MIT har vist, at virksomhedskulturen er altafgørende for succes med transformationer. Det vil sige, hvordan agerer ledere og medarbejdere i det daglige arbejde? Er der kultur for at styrke innovation og nye ideer eller er der kultur for, at alle nye tiltag bliver mødt med et ”Det har vi prøvet, det virker ikke”.

De virksomheder, hvor digital transformation er lykkedes er også virksomheder, hvor der er skabt en kultur, der præmierer innovation og lyse hoveders ideer til, hvordan man kan forbedre arbejdsgange, produktionsmetoder eller måder at behandle data på, som skaber en forretningsværdi.

 

I CoworkersMind hylder vi Top Performers, og er fortaler for at lade dem få det nødvendige frirum til at være kulturbærere og forme din virksomheds fremtidige coworker kultur.

 

Vi er eksperter i at få italesat og skabt de perfekte rammer for en succesfuld implementering af et coworker mindset i hele eller dele af organisationen.

Coworkers mindset
& Innovationskultur

Interim management
& Projektledelse

Vi har succes med at indgå som interim manager,
procesfacilitator og projektleder

 

Når der igangsættes forandringer – store som små – i en organisation, trækker det hårdt på de interne ressourcer. På den baggrund bliver over 50 % af igangsatte projekter omkring digital transformation samt kultur-, adfærds og arbejdsrutineændringer aldrig fuldt implementeret.

 

Dette skyldes, at fokus på driften og de kortsigtede KPI’er stjæler både ledelsens og medarbejdernes tid. Det kræver hård styring at kunne gennemføre store forandringsprojekter, og ikke mindst gennemføre langvarige projektforløb med mange opfølgningsmøder og eksempelvis workshops for medarbejderne.

 

For at sikre et konstant fokus på agilitet gennem hele processen i et projektforløb, kan det i langt de fleste tilfælde være en rigtig god investering at få en ekstern til at lede arbejdet.

 

I CoworkersMind har vi mangeårig succes med at indgå som interim manager, procesfacilitator og projektleder…hvis du vil høre mere, så er vi er altid klar til en spændende og uforpligtende dialog!

Succesfuld implementering af
Digital Transformation

 

I CoworkersMind har vi stor erfaring med succesrige implementeringer af Digital Transformation i forskellige virksomheder både hvad angår branche, kultur og størrelse.

 

Den erfaring vil vi rigtig gerne give videre til dig, så hvis du eller din virksomhed går med tanker om, at kickstarte jeres Digitale Transformation…eller måske I bare generelt tænker på at igangsætte en transformation af virksomheden hen imod fremtidens krav og udfordringer, så tag endelig kontakt.

Facilitering af
digital transformation

Improve by
CoworkersMind

Skab forbedringer og innovation i hverdagen

…via nysgerrighed og CoworkersMind


Nysgerrighed og simple hjælpeværktøjer er altafgørende for, at mennesker får lagt handling bag de forbedringspotentialer eller udfordringer, som de møder i dagligdagen.  Den gode og simple forbedringsproces skaber overblik og gør det nemt for den enkelte at komme i gang med at skabe forbedringer, og dermed bidrage til en bedre fremtid.

Hos CoworkersMind vil vi gerne slå et slag for vigtigheden af ”at forbedringer og innovation er for alle” – og hjælpe dig godt i gang. Vi hylder fokus på Top Performers, og er fortaler for at lade dem få det nødvendige frirum til at være kulturbærere og forme virksomhedens fremtidige coworker kultur.


Vi elsker at dele ud af vores viden og erfaringer, og har derfor skabt vores helt egenudviklede værktøjskasse IMPROVE By CoworkersMind til hurtigt og simpelt for alle at igangsætte forbedringer og innovative tiltag.


Med IMPROVE får du et simpelt værktøj til at øge din nysgerrighed, sætte handling bag ordene og få gjort noget ved alle dine gode idéer eller de udfordringer, som du møder i din hverdag.


Arbejd dig gennem de simple steps et ad gangen – og du er godt i gang med at skabe en bedre fremtid.

Vi afholder løbende uddannelse og træning i IMPROVE By CoworkersMind, hvor du får styrket din nysgerrighed på hverdagen og bliver dygtigere til at spotte forbedringspotentialer. Ønsker I et specifikt virksomhedsforløb kun for jeres organisation, så rykker vi naturligvis meget gerne uddannelsen onsite hos jer


Er du blevet nysgerrig på at høre mere om IMPROVE By CoworkersMind, så tag endelig kontakt her på sitet eller direkte til


Thomas Olsen
+45 20105079

thomas@coworkersmind.dk